Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alkalmazott technológiáink

Uni-Ball, évszázados technológiai szakértelem

Számos szabadalom és innováció forrásaként az írás és a kreatív design piacán, az UNI Mitsubishi Pencil mindig arra törekedett, hogy a maximális kényelmet és élményt nyújtsa a felhasználóknak. A tinta és technológia területén vezető cégként az UNI Mitsubishi Pencil volt az első gyártó a világon, amely a golyóstoll hegyét fém hegyre cserélte.

 

Vezető a tinta- és technológiai fejlesztések terén

Napjainkban, az íróeszközök elbagatellizálódása ellenére, az Uni Mitsubishi Pencil folyamatosan új megközelítések után kutat mind a tinta, mind a technológia terén. A csoport központjában, Tokióban 250 mérnök dolgozik nap, mint nap azon, hogy növeljék a felhasználói élményt és feltalálják a holnap író- és rajzoló eszközeit.

 

A tintáink

Az UNI Mitsubishi Pencil a teljes know-howt minőségi tinta fejlesztésére fordítja, amely a lehető legjobb írás élményt nyújtja a felhasználói számára.

 

Pigment tinta

A tinta színét úgy nyerjük, ha vagy festéket, vagy pigmentet adunk hozzá. A festék-alapú tinta, amelynek az előállítása olcsóbb, az általánosan használt a piacon. A pigmentált tintát víz és természetes pigmentek elegyítésével nyerjük. Ez sokkal jobb minőségű.
Nem vegyi eredetű, hanem környezetbarát, és intenzívebb, élénkebb színt tudunk vele elérni.


 

 

 

 

 

Uni SUPER INK

A SUPER INK az UNI Mitsubishi Pencil szabadalmaztatott tintája, és a pigmentált tinták legtökéletesebb változata. Az UNI SUPER INK egy ultra-magas minőségű tinta, amelyet az Uni-Ball roller tollakhoz használunk az EYE és a SIGNO családokban. A festék tintánál jobb minőségű, de a standard pigment tintánál is. Az UNI SUPER INK abszolút nem reagál levegőre, és extrém ellenálló a vízzel és a fénnyel szemben. A tinta emiatt tökéletesen tartós és hű marad az eredeti színéhez az idő múlásával is. Mi több, az oldószereknek is ellenáll (aceton, stb.), ezáltal hamisíthatatlan. Ezért tökéletes fontos iratok és csekk aláírásához.

 

 

 

 

Jetstream tinta

Egy hosszas kutatás és fejlesztés eredményeként a JETSTREAM technológia a golyóstoll és a roller toll legjobbját hozza össze. A tinta és a mechanizmus kombinációja, amelyek mindegyike különleges a maga nemében. Így két hatalmas előnyt ötvöz, amelyek általában nem kompatibilisek: azonnali tinta száradás az egyik oldalon, és kivételes siklás a papíron a másik oldalon. Ezt a siklást a golyó folyamatos kenése teszi lehetővé, amely garantálja a súrlódásmentes forgást. Az eredmény a száraz és folyamatos írás, amely ideális balkezesek számára éppúgy, mint bárkinek, akinek hosszantartóan kell gyorsan írnia. A golyó olyan lágyan siklik a papíron, hogy nem fárad el a kéz még intenzív írás esetén sem.


Próbálja ki a JETSTREAM technológiát… imádni fogja!

 

A szabadalmaztatott hegy és technológia

Hegy, ceruzabél, tinta folyás vagy írás folyamatosság, az UNI Mitsubishi Pencil elkötelezett, hogy a felhasználóit magas minőségű eszközökkel és a legjobb technológiával lássa el.

Uni-flow flow rendszer

Az UNI-flow mechanizmus biztosítja, hogy a roller tollakban lévő folyékony tinta eljusson a tartályból a tollhegyhez. Biztosítja a lágy és folyamatos írást az utolsó csepp tintáig, valamint, hogy azonnal és tisztán lehessen vele újra írni.

 

 

 

Keresés