Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UNI Mitsubishi Pencil-ről

Napjainkban a siker abban mérhető, hogy mennyire vagyunk képesek alkalmazkodni a 21. század kihívásaihoz. Az Ázsiában lévő 7 gyár lehetővé teszi, hogy több, mint 3000 terméket több, mint 100 országban értékesítsünk.

A vevőinkkel való szoros online kapcsolattartásnak köszönhetően olyan értékes piaci rálátásra van lehetőségünk, amely informál minket az új írás megoldásokról. Ez az együttműködő megközelítés a kutatás és fejlesztés iránt biztosítja, hogy tisztán meg tudjuk fogalmazni a vevői igényeket, és szállítani tudjuk, amire a leginkább vágynak.

Miközben folyamatosan fejlesztjük és finomítjuk a meglévő termék vonalunkat, az ez idáig alul fejlesztett írás kategóriákban is törekszünk innovációra. Az egyes írás megoldások kiterjesztésével egy új és szélesebb vevői kör felé nyitunk, ezáltal bebetonozzuk a pozíciónkat a globális íróeszköz iparban.

 

 

Küldetésünk

Az UNI Mitsubishi Pencil hosszú múltra tekint vissza az innováció terén.

1887-ben Tokióban alapították több, mint 130 évvel ezelőtt. Az UNI Mitsubishi Pencil csoport író- és kreatív eszközöket tervez és gyárt. Az UNI, UNI-BALL és POSCA márkák által világszerte az UNI márkanevet összekapcsolják a magas minőséggel és technológiával.

Tinta, mechanizmus vagy termék design, a csoport folyamatosan új területekre tör be az írás minőség és kényelem terén. Több, mint 1000 szabadalom bizonyítja, hogy nagyon sok innovációnk történt a tinta sűrűség, szín mélység, mechanizmus és hegy minőség terén.

Folyamatosan törekszünk a tökéletességre, a technológiai fejlesztések mindenkori célja az, hogy a vevőket magas minőségű, nagy teljesítményű író- és rajzoló eszközökkel lássuk el, amelyek használata egyszerű, de mindenek előtt öröm- és inspirációs forrás mindenki számára.

Otthonra vagy professzionális környezetbe, hogy csak leskicceljünk jegyzetet vagy létrehozzuk a legszebb alkotást, különleges pillanatokra vagy mindennapi használatra, függetlenül attól, hogy írásra vagy alkotásra, amatőr vagy tapasztalt művészről van szó, ha az UNI Mitsubishi Pencilt választjuk, akkor ugyanannyira választjuk a szívet, mint az értelmet.

 

Filozófiánk

Az írás élvezete, az alkotás öröme

Az UNI Mitsubishi Pencil 4 kulcsszava: élvezet, vágy, írás, alkotás.

A küldetésünk, hogy minden embernek választékot biztosítsunk az írás és alkotás terén, amely megfelel az elvárásaiknak és vágyaiknak.

Minden körülmény esetére van író szerszámunk. Asztalon üléshez, álláshoz, falnál íráshoz, ha ágyban akarunk írni. Földön és levegőben egyaránt. Még esőben is. Anélkül, hogy megerőltetnénk a kezünket vagy bármi mást.

Van golyóstollunk, filc hegyű tollunk és aláírás-biztos tollunk is.

Van markerünk írásra vagy rajzolásra, irodai munkához, bel- vagy kültéri használatra és minden felületre.

Összegezve, olyan író- és alkotó eszközünk van, amilyenre szükség van: íróeszköz, amely élvezetet és elégedettséget biztosít, amely társul szegődik a fontos pillanatokban és soha nem hagy cserben, amikor igazán számít.

Keresés