Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UNI ONE UMN-S VILÁGOS RÓZSASZÍN

Ár:
0 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Az "uni-ball one" újonnan kifejlesztett tintával, kiemelkedően szép, egyszerű és áramvonalas megjelenéssel rendelkezik. Az "uni-ball one" fekete tintája sokkal sötétebb, mint a hagyományos fekete zselés tollé, és a színes tinták is sokkal élénkebb színűek, mint a hagyományos zselés tollaké.

Kapható színek: fekete, kék, piros, zöld, rózsaszín, világos rózsaszín, égkék, sötétkék, narancs.

Menny.:db

Leírás

Ha az "uni-ball one"-nal írt jegyzetekre visszatekintünk, észrevehető, hogy sokkal tisztábbak és markánsabbak a jegyzetek, mint korábban.

Végeztünk egy kutatást a Ritsumeika Egyetemmel, amely során összefüggést kerestünk a memória és az írás kapcsolata között a kognitív pszichológia szempontjából.

A kutatás eredménye megerősítette, és most már bizton állíthatjuk, hogy a sötétebb és a tisztább vonalak jobban segítik a memorizálást.

Büszkék vagyunk rá, hogy az uni-ball one elnyerte az iF design díjat 2021-ben (az iF design díj az egyik legfontosabb design jellegű kitüntetés a világon.

65 éve arra törekszenek a gyártók és a designerek, hogy elnyerjék a nemzetközileg is elismert iF megjelölést. Az iF design díj egyet jelent a kivételes designnal és a kitűnő szolgáltatással.)

Egy teljes mértékben új fejlesztésű tintát kapott a toll, amely az nevet kapta. Ez a forradalmian új tinta abban különbözik a hagyományos zselés tintától, hogy sokkal jobban átszűrődik a papír rostjai közé. Az új technológiával ellenőrizni tudjuk a pigment részecskéken belüli színt, amelyek belülről gyöngyökből épülnek fel. "Ellenőrizni a színt" azt jelenti, hogy a szín részecskéket meg tudjuk jeleníteni a papíron az eredeti színükben bármiféle szűrő nélkül. Éppen ezért a fekete sokkal mélyebb és a többi szín láthatóan élénkebb.

Az uni-ball one fekete tinta színe sokkal feketébb, mint a hagyományos fekete tinta. Ezen tulajdonságnak köszönhetően a szövegek tisztábbak, jobban kitűnnek, így a memorizálás is egyszerűbb. A színes tinták pedig sokkal élénkebbek. Ha visszatekintünk az uni-ball one-nal írt jegyzeteinkre, észrevehető, hogy az általa írt szövegek tisztábbak és jobban kitűnnek, mint korábban.

Az írás nem maszatolódik és a tinta gyorsan szárad. A hagyományos tinta lassan szívódik be a papírba hosszú száradási idővel. Minél lassabban szívódik be, annál hosszabb a száradási idő, amely miatt elmosódnak a betűk vagy megfolyik az írás. Az újonnan kifejlesztett uniball one tinta gyorsabban átszűrődik a papírba, ugyanakkor új típusú részecskét is tartalmaz, amely a tintát gyorsabban megszilárdítja. A gyors száradás és szilárdulás előnye, hogy a betűk nem mosódnak el, nincs tintafolyás és a színeknek nagyobb a jelenléte (élénkebbek), mivel a papír tetején maradnak.

A tolltest egyszerű és sima. Az egyedülálló fekete tintához fekete tolltestet választottunk, hogy ezzel is kiemeljük a fekete színű tinta feketeségét. A többi színhez fehér tollszár színt választottunk, hogy maguk a tinta színek kiemelkedjenek, ugyanakkor harmonikus és nyugodt legyen a környezetünk.

Az ovális formájú, nyitott fém klipsz kifinomult megjelenést és stílust ad a tollnak, ugyanakkor nagyon hasznos is, mivel szélesen kinyitható, így a tollat hozzá lehet csíptetni a jegyzetfüzethez, naplóhoz.

 

Technikai adatok:

Legnagyobb átmérő: 15,0 mm

Legnagyobb tollszár átmérő: 10,5 mm

Teljes hossz: 139,5 mm

Súly: 9,8 gm

Tollszár anyaga: ABS

Klipsz anyaga: rozsdamentes acél

Ujjpárna anyaga: Elastic Rubber

Golyó anyaga: rozsdamentes acél

Golyó mérete: 0,5 mm

Tinta tartalom: 0,75 gm

Tinta tipusa: Vízbázisú Pigment zselés tinta

Iráshossz: kb. 400 m

Polc idő: kb. 2 év

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés