Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UNI POSCA PC-5M FLUOR RÓZSASZÍN (F13)

Ár:
0 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Posca egy rendkívül sokoldalú dekormarker. Írásra, rajzolásra, festésre, jelölésre, díszítésre, hobbi tevékenységekhez használható. Műanyagtól kezdve a fém, textil, fa, bőr felületeken is alkalmazható, de az üveg felületeken is kiválóan tapad. Nem üt át a papíron, oldószermentes és szagtalan vízbázisú festéket tartalmaz. Száradás előtt vizes ecsettel összemoshatóak a színek, az alkotásnak semmi sem szab határt. Száradás után lakkal fixálható, vagy igény szerint könnyen eltávolítható mosószeres vízzel.

Kúpos hegyű, 1,8-2,5 mm vastag filc.

Kapható színek: arany, almazöld, angolzöld, barack, barna, bézs, bronz, égszínkék, elefántcsont, ezüst, fekete, fehér, halványlila, kakaó barna, kék, korall, levendula, lila, málna, mélyszürke, narancs, napsárga, okker, palaszürke, poroszkék, piros, ragyogó sárga, rózsaszín, rubint piros, sárga, smaragd zöld, szalmasárga, szürke, tengerzöld, világoskék, világoszöld, világos narancs, világos rózsaszín, vörösbor, zöld, metál kék, metál zöld, metál piros, metál rózsaszín, metál lila, fluor narancs, fluor piros, fluor rózsaszín, fluor sárga.

PC-5M mérethez kapható póthegy: PCR-5

Dekorálásra fel!

Menny.:db

Leírás

Felhasználás

A közepes hegyvastagságú PC-5M a legjobban felhasználható a POSCA termékskálából. Mind szakértők, mind amatőrök nagyra tartják, mivel általa tiszta, precíz vonalakat lehet létrehozni és szép színei vannak.

KÉSZÍTSD FEL A POSCA MARKERT AZ ALKOTÁSRA

Energikusan rázd a markert fel-le úgy, hogy rajta van a kupak. A tollszár belsejében lévő golyó (ennek a mozgását hallod rázás közben) keveri össze a festéket a markeren belül.

ITASD ÁT

Nyomd rá a hegyet többször a papírra egészen addig, amíg a hegy meg nem telik festékkel. A hegy tintával való átitatottságát javaslom, hogy külön papíron teszteld – ha a vonal tiszta, egységes, akkor a POSCA készen áll a használatra. Hasznos egy darab ruhát a közelben tartani, amivel a hegyre kifolyó felesleges tintát fel tudod itatni és tisztán tudod tartani a hegyet.

ITASD ÁT ÚJRA

Ha a festék kevésbé folyamatosan folyik a használat során, újra rázd meg ügyelve arra, hogy a kupak a tollon legyen ezzel elkerülve, hogy kilövelljen a festék. Itasd át újra a hegyet, és már kész is!

TISZTÍTSD MEG

Amennyiben szükséges, csap alá tartva megtisztítható a hegy. Ezt olyan gyakran teheted, amilyen gyakran jónak látod. Ha nagyon kiszáradna, éjszakára vízbe is áztathatod.

 

TÁROLÁS

Bármilyen helyzetben tárolhatjuk a POSCA filceket. Az a fontos, hogy a kupakot tedd vissza rá a használat után. A belsejében lévő golyó, ami a festéket keveri fel, tökéletesen tartósan megmarad a tollszárban. Az ecset fejű POSCA-t lehetőség szerint fektetve tárold.

+ 1 Tipp

A legtöbb POSCA hegy mosható és cserélhető ((PC-1MC, PC-3M, PC-5M, PC-7M, PC-8K és PC-17K). Néhány hegy fajtát meg is lehet fordítani (PC-3M és PC-5M). Ha egy hegy idő előtt kiszáradna (például nem tettük vissza a helyére megfelelően), be lehet áztatni egy pohár vízbe, hogy újra tudjuk használni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés